Punci nyalása szakszerűen

3
Share
Copy the link

A punci nyalása a nő kielégítésének szent Grálja. Ezért nem is szokatlan, hogy sokan aggódnak teljesítményük miatt, a videóban egy nagy rutinnal rendelkezőtől tanulhatsz, hogy párodat a fellegekbe repítsd a száddal. A helyes puncinyalás partnered megnyerésének egyik legjobb módja.

Nyald ki mint egy fagyis tölcsért!
A teljes nyelves finom nyalás a hajó orrától egészen a faráig a punci környezetében lévő összes idegvégződést stimulálja. Haladj lassan, hogy érezze magát úgy mint a kívánatos sütemény amit épp megízlelsz, vagy növeld a tempót és koncentrálj a csiklójára, hogy eljuttasd az orgazmusig.

Merülj bele!
Fokozatosan építsd fel az intenzitást. Ha már bemelegítettél, alkalmazd az egész arcod. Temesd magad a puncijába, told a nyelved olyan mélyre, amilyenre csak tudod, sőt nyomd az orroddal. Ez nem csak fizikailag kellemes érzés, de azt is tudtára adja partnerednek, hogy tényleg elvarázsolt a punci illata és íze.

Csikló és G-pont!
Óvatosan helyezd be két ujjad a puncijába miközben a csiklóját nyalod. Fordítsd az ujjad a nyelved irányába, fogd meg csiklóját és G-pontját a száddal és ujjaiddal együttesen. Amikor felfelé haladsz nyelveddel, húzd le az ujjaiddal, majd miután belejöttél vigyél egy kis ritmust a játékba.

Lovagoltasd partnered az arcodon!
Ha a hanyatt fekvés túl passzív párodnak, engedd, hogy felüljön. Így kontrollálhatja a kontaktus intenzitását és érintett helyét. Ha még több élvezetet akarsz ebből a pozícióból kinyerni, engedd, hogy az ágyhoz kötözzön mielőtt meglovagol.

Változatosság!
Ha csak nyalsz fel-le, le-fel, egy idő után untatni fogja partnered. Nem a falat fested, változzon mozgásod és az intenzitás. Használd ajkaid, leheleted és fogaid a nyelved mellet, cserélj pozíciót és használd kezeid. Használd az egész tested, légy kreatív.
Amit feltatláltak, azt nem kell mégegyszer feltalálni. A legtöbb nő ritmikus stimuláció hatására jut el a csúcsig, ha úgy érzed, hogy közel van számára az orgazmus, ne változtass a technikádon. A változatosság és következetesség közti egyensúly felfedezése az orális kielégítés kulcsa.

Kombináld az orgazmusokat!
Némely nő számára a csikló és G-pont izgatás kombinációja jelenti az igazi gyönyört. Ha a nő, akit éppen orálisan kényeztetsz, szereti az ilyen orgazmusokat, próbálj bevonni a játékba egy G-pont vibrátort, miközben szorgalmasan nyalod a punciját.